عابر سبيل
الرقاق باللحم المفروم Qyn5kqu70xim
عابر سبيل
الرقاق باللحم المفروم Qyn5kqu70xim
عابر سبيل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اهلا وسهلا فيك يا زائر فى منتديات عابر سبيل
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابة*البوابة*  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 الرقاق باللحم المفروم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ensanaa_baseta
ولهان نشيط
ولهان نشيط



عدد المساهمات : 87
نقاط : 151
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/11/2009
العمر : 31
الموقع : داخل غرفتى

الرقاق باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحم المفروم   الرقاق باللحم المفروم Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 30, 2009 7:43 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



المقادير


1/2 كيلو رقاق
سمن سايح
شوربة
1/2 كيلو لحم مفروم معصج
الطريقة
- نحضر صينية و ندهنها بالسمن نضع اول ورقة ناشفة ثم
- نقوم بغمس ورقة ورقة من الرقاق في صينيه فيها الشوربة ساخنة جداااا مع وضع السمن بين الطبقات
و عندما ننتهي من نصف كمية الرقاق،
نفرد العصاج على السطح ثم نقوم برص النص المتبقي من الرقاق
بعد غمسه في الشوربة برضه ولما نخلص كمية الرقاق كلها
نقوم برش القليل بالسمن
الرقاق باللحم المفروم Wol_errorهذه الصورة تم تصغيرها تلقائيا . إضغط على هنا لعرض الصورة بكامل حجمها . أبعاد الصورة الأصلية 640x480 وحجمها 45 كيلو بايت .
الرقاق باللحم المفروم 227622e48e
- توضع صينية الرقاق بالفرن لحد ما تحمر
بعد خروج الصينية من الفرن نقوم بتغطيتها بغطاء
علشان الرقاق يطرى
لو انتى عيزاه طرى فية طريقة اخرى فى السو ا انك تسوية على البوتوجاز من فوق على نار هادية وضعى شياطة الارز على البوتوجاز وتقفى تلفى الصينية براحة كل شوية وبطرف السكينة ترفعى وتشوفى احمرت والا لسة
جينا بقى للحتة اللى فيها الحرفنة كلها اوعى تتكسر وتقعالرقاق باللحم المفروم Mood12الرقاق باللحم المفروم Mood12
تجيبى صينية اصغر شوية بسيطة وموش غويطة وتدخليها جوة صينية الرقاق وتمسكيهم ببعض كويس وتقلبى بسرعة وبعدين تنزليها يا اما بيدك من الطرفين او تزحزحيها من على الصينية بالراحة الطريقة بعد وضع سمن طبعا
الطريقة دى تحتاج كمية سمن اكثر علشان ما يلزق الرقاق بس بصراحة بيبقى اطعم ومقرقش من برة وطرى من جوة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
العاشق المجروح
ولهان ادارى
ولهان ادارى
العاشق المجروح


عدد المساهمات : 912
نقاط : 1460
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 26/10/2009
العمر : 33
الموقع : منتديات العاشق الولهان

الرقاق باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحم المفروم   الرقاق باللحم المفروم Icon_minitime1الثلاثاء ديسمبر 01, 2009 3:03 pm

الرقاق باللحم المفروم 30283_25179474411f1deeea
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ensanaa_baseta
ولهان نشيط
ولهان نشيط



عدد المساهمات : 87
نقاط : 151
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/11/2009
العمر : 31
الموقع : داخل غرفتى

الرقاق باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحم المفروم   الرقاق باللحم المفروم Icon_minitime1الثلاثاء ديسمبر 01, 2009 7:08 pm

يسلمووووووووووعلى المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الرقاق باللحم المفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عابر سبيل :: (¯`·._.·[ اقسام الاسرة والمجتمع ]·._.·´¯) :: ~*¤®§(*§ الولهان للطبخ والمطبخ§*)§®¤*~ˆ°-
انتقل الى: